Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


keskiviikkona, helmikuuta 16, 2005

Vaasalaisia www-sivuja

Googleta, hae linkkikokoelmista ja hakemistoista

On mielenkiintoista tutkia, miten Vaasa, vaasalaiset ja vaasalaisuus näkyy netissä. Pelkkä hakusana Vaasa kohdennettuna Suomeen antaa Googlessa 471 000 osumaa. Osumia on mukava tarkastella parin sivun verran, mutta tuloksia on aivan liikaa ellei sitten onnekas sattuma tuo hakulistan kärkeen juuri sitä etsimääsi sivua.

Kannattaa siis selata Googlen hakusivu aivan pohjaan saakka ja klikata siellä linkkiä Etsi tuloksista. Nyt eteesi avautuu uusi ikkuna, johon voit kirjoittaa vaikkapa sanan urheiluseura tai urheiluseurat. Nyt on tuloksia enää 27 500, mutta yhä aivan liian paljon. Leikkiä kannattaa jatkaa ja klikata uudelleen. Kirjoita uudeksi hakusanaksi jalkapallo. Nyt tuloksia on enää 29. Jos oikea vaasalainen tulos ei löydy, jatka etsimistä uusilla hakusanoilla tai koeta ns. älykästä arvaus ja kirjoita etsimästäsi kohteesta jokin muu hakusana.

Hyviä hakiusanoja ovat mm. sellaiset kuin autotarvikeet vaasa, venetarvikeet vaasa jne.

Linkit löytävät perille
Jokainen kokenut nettisurffaaja etsii linkeistä jos normaali haku ei heti anna tuloksia. Etsiydy siis Webinfo.fi Myös Inoan yrityshaku on tutustumisen arvoinen samoin kuin Suomen yritysopas sekä myös Yritystele.Fi Joistakin yllämainituista löydät hakemasi melko varmasti.

Netikka.Fi
Ehkä mielenkiintoisin resurssi vaasalaisuuteen avautuu Vaasan läänin Puhelimen Netikka.Fi: n henkilökohtaisista kotisivuista. Valitettavasti siellä olevat sivut ovat aakkosjäarjestyksessä, joten paljon jää myös arvaamisen varaan ellei sitten halua käydä niitä kaikkia yksinkappalein lävitse. Netikan asiakassivut:

Todellinen seikkailija, virtuaalinomadi, ei tyydy julkisiin lähteisiin, vaan lähtee seikkailuretkelle linkkimaahan. Tsekkaa aina linkit tullessasi uudelle vaasalaiselle www-sivulle. Huomaat pian uppoutuneesi suureen vaasalaiseen seikkailuun. Yksityisten vaasalaisten linkkiverkosto kattaa koko vaasalaisuuden. Onnea matkaan.

1Kommenttisi:

At 10:10 ap., Anonymous Anonyymi said...

hey nice posts i added you to my bookmarks

Just wanted to say everything you posted was a good read.
Its nice too see that some people create decent and entertaining blogs, yours kept me reading for well over 10 minutes.

Thanks!

 

Lähetä kommentti

<< Home