Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


tiistaina, helmikuuta 08, 2005

Vaasalaiset kyttääjät

Kaukoputkikyttääjä tarkkailee Sinua
”Älä kyttää, emmä tykkää”

Netissä on mainio sivu, Etel-Suomen Kerrostalokyttääjät ry. Sivulle on mahdaollista jättää ilmoitus oman kerrostalon tai oman asuinalueen kyttääjistä. http://www.kyttaajat.net/luettelo/t2.php4?haluttupaikka=Vaasa

Vaasan kohdalta löytyi tänään aamulla 191 ilmoitusta. Osa ilmoituksista kohdistuu samaan kohteeseen. Se kielii erittäin ongelmallisista naapurisuhteista tai sitten on kysymys kostosta ilmoittajien osalta.

Kytätään Vaasassakin
Toriparlamentissa – siinä toisessa – on pantu merkille paikalliset kyttääjät. Yksi tunnetuimmista on kissakyttääjä. Tämä rouva kuljettaa kissaa talutushihnassa ja tunkeutuu hänelle vieraiden talojen pihapiiriin kattinsa kanssa. Rouvalla on myös tapana kusettaa kissansa lasten hiekkalaatikoihin, Jos asiasta jotain mainitsee, niin saa vastaansa ilkeän sanaryöpyn.

Parlamentissa tunnetaan myös kaukoputkikyttääjä. Tämä naisihminen asuu Korsholmanpuistikolla ja on hankkinut parvekkeelleen kaukoputken. Rouva tiirailee täysin julkeasti ympäristöään putkellaan. Kesä iltaisin rouvalla on parvekkeella lisäksi pieni pöytä, jossa pullo viiniä ja lasi.

Tasapuolisuuden nimissä toriparlamentissa tunnetaan myös kaksi mieskyttääjää. Heitä yhdistää auto. Toinen tarkkailee naispuolisia lenkkeilijöitä Hietalahdessa. Auto on yleensä lähellä Brageen kääntyvää tietä. Auton rekisterinumero alkaa Z:llä. Toinen autokyttääjä parkkeeraa yleensä autonsa Kalarantaan miltei kohtisuoraan luiskaa, jota kautta veneet lasketaan mereen.

Niin että kytätään sitä kyttääjiäkin. Myönteinen sosiaalinen kontrolli lisää turvallisuutta ja estää haitallista käyttäytymistä. Jos Sinulla on kokemuksia kyttääjistä niin voit kertoa niistä tämän palstan kommenteissa. Törkyviestit poistetaan tai editoidaan.

3Kommenttisi:

At 12:11 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kirjoittamiesi lisäksi vaasasta löytyy haravakyttääjä, avainreikäkyttääjä, verhonvälistä kyttääjä ja rappukäytäväkyttääjä.

 
At 6:55 ip., Anonymous Anonyymi said...

ja ovenvälikyttääjiäkin on nähty

 
At 5:09 ip., Anonymous Anonyymi said...

Lisäksi Ahventie 1:ssa on parveke kyttääjä, joka seuraa vaimonsa kanssa kaikki talon reviirin tapahtumat. Tietää asukkaiden historiat ja kertoilee niistä muille.

 

Lähetä kommentti

<< Home