Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


tiistaina, helmikuuta 22, 2005

ilmainen e-mail

Jokaiselle vaasalaiselle ilmainen sähköposti

Sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön ilmainen sähköpostiosoite, joka on muotoa tunnusosa@vaasalainen.com. Kansalaisten sähköposti toimii Suomen jokaisessa 446 kunnassa ja kaupungissa. Sähköposti perustuu suomalaisen Linus Torvaldsin kehittelemään Linux -käyttöjärjestelmään, ja on käytettävissä kaikilla internet yhteydellä varustetuilla kotitietokoneilla kaikkialla maailmassa..

Sähköpostiosoitteeksi voit ottaa esimerkiksi etunimi.sukunimi@vaasalainen.com, @porilainen.com, tai esimerkiksi @helsinkilainen.com - ja minkä tahansa haluamasi vapaana olevan käyttäjätunnuksen. Hankkeen tavoite on tietoyhteiskuntakehityksen ja alueellisten seutuverkkojen kehittäminen, minkä osana on kunnille/kuntalaisille maksuton sähköposti.

Tavoitteena on että kuntalaiset voisivat mahdollisimman tehokkaasti käyttää tietoverkkoa ja tietoteknologiaa. Kansalaisten sähköposti muodostaa yhtenäisen valtakunnallisen sähköpostiosoitteiston. Palvelun tarjoaa Mikkelissä toimiva Posiona Oy.

Kansalaisten sähköposti: heti toiminnassa
Sähköposti on heti toiminnassa, ja voit alkaa heti lähettämään ja vastaanottamaan sähköpostiviestejä. Kansalaisten sähköpostiosoitteita ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin, ja kansalaisten sähköposti tarjoaa toistaiseksi rajoittamattoman tilan viesteille. Sähköpostiosoitteet ovat pysyviä, ja vapaana olevat nimet "viedään" siinä järjestyksessä kuka ehtii ensin. Kannattaa pitää kiirettä.

Esimerkiksi tämän palstan ylläpitäjä ehti varata itselleen osoitteen wanha@vaasalainen. Vielä tätä kirjoitettaessa oli vapana mm. sellainen osoite kuin olen@vaasalainen, mutta ei varmaankaan enää kun olet lukenut tämän rivin loppuun. Kannattaa siis käyttää mielikuvitusta.

Nopeimmat ja nokkelimmat vievät parhaat osoitteet. Kansalaisen sähköposti on vakava vaihtoehto esimerkiksi ikäihmiselle, jonka taidot eivät välttämättä riitä monimutkaisten sähköpostiohjelmien käyttämiseen. Auta siis mummia ja ukkia saamaan oma sähköposti.

Toki kansalaisen sähköpostipalvelua voi käyttää myös roskapostin ohjaamiseen eli kakkososoitteena. Tällöin osoite voi olla vaikkapa muotoa jarin.roskat@vaasalainen.com tai lissun.roskaposti@vaasalainen.com Roskapostittajien ohjelmat käsittelevät sähköpostiosoitteita automaattisesti, eivätkä ne "ymmärrä" mitä osoitteessa lukee.

Sähköposti on käyttäjälle pysyvästi ilmainen.

Kansalaisen sähköposti2Kommenttisi:

At 2:12 ip., Anonymous Anonyymi said...

Miten turvallinen tällainen ilmainen sähköposti on?

 
At 2:49 ip., Anonymous Anonyymi said...

Erittäin turvallinen. Sen näkee palvelun rekisteriselosteesta.

 

Lähetä kommentti

<< Home