Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


tiistaina, huhtikuuta 26, 2005

Raju Väite

Kirjoittaako joku rahasta huumaavia lääkkeitä

Xanor herättää intomimoja Hiukan päälle parikymppinen vaasalaismies väittää, että Vaasassa toimii parikin lääkäriä, jotka kirjoittavat rahasta huumaavia lääkereseptejä. Mies meilaa että huumelääkärit kierrättävät nuoria eli haluavat että nuoret jäävät koukkuun. Poliisi ei tunne tapauksia.

Vaasalaismies jätti asiasta viime maanantaina ilmoituksen potilasvakuutuskeskukselle

Sähköpostistiviesti

”Huumaavien lääkkeiden saaminen laillisesti on helpompaa kuin laittomien huumeiden saanti Vaasassa. Juuri
huumaavien masennus ja paniikkihäiriölääkkeiden käyttö ainakin Vaasassa on noussut hurjasti. Sen todistaa lääkkeiden räjähdysmäinen hinnan nousu. Syy tähän on luultavasti yksityisten lääkäreiden rahan ahneus ja mikä pahinta - välinpitämättömyys.

Itse olin parikymppinen kun jäin huumaaviin lääkkeisiin kiinni. Jo toisella yksityisen lääkärin vastaanotolla lääkäri kirjoitti minulle reseptin vahvimpiin apteekista saataviin masennus/paniikkihäiriö lääkkeisiin vaikka mitään sairautta ei ollut tutkittu.

Onko lääkäri pätevä ja toiminta lupansa arvoinen? Ei todellakaan. Ei noin vahvoja lääkkeitä voi määrätä nuorelle ihmiselle. Minun elämäni lähti välittömästä kohti pohjatonta syvyyden kuilua ja menetin kaiken hyvän mitä elämässä oli. Ensin lähti tyttöystävä sitten ajokortti pariinkin kertaan ja vielä kaikesta seurasi rikoskierre.

Lääkkeiden lopettaminen niiden aiheuttaman riippuvuuden takia on lähes mahdotonta ennen vankilaa tai sitä pahinta, kuolemaa. Itse pääsin lääkkeistä ja muista aineista irti viime syksynä mutta todella harva, jos kukaan on yhtä onnekas.

Lääkkeet loppuivat ja kerkesin ennen seuraavaa reseptin uusimista selvittää pääni ja ymmärtää että olen jo menettänyt kaiken ja että jatkamalla lääkkeiden syöntiä kuolen tai joudun vankilaan. Lääke oli Xanor 2mg ja niitä saa vain ja ainoastaan 100 kpl purkeissa. Vaikuttava aine oli joku buprenorfiini. Se mitä reseptissä luki oli varmaan jotain 4-6mg päivässä eli aivan järjetön määrä! En ihan tarkkaan muista määriä. "Xanor 2mg" tuhoaa ihmismielen ja muuttaa luonteen täysin. Myynti pitäisi ehdottomasti lopettaa tai lailla kieltää.

Mitä meidän pitää tehdä ettei kenenkään muun nuoren tarvitsisi kokea saamaa ja että ne "huonot" lääkärit todella ymmärtäisi lopettaa tai vaihtaisivat alaa?"

Poliisi ei tiedä
Rikoskomisario Matti Palojärvi Vaasan poliisista ei tunne vastaavia tapauksia, mutta ei pidä niitä mahdottomia. Mitään tutkimuspyytöä ja tutkinnan alla olevaa asiaa joka liittyisi huumaaviin lääkkeisiin ei ole vireillä, sanoo Palojärvi. Vaasan sosiaaliviranomaiset ovat tietoisia miehen kertomuksesta.

Pitkänlinjan vaasalainen farmaseutti sanoo, että kaikki on mahdollista, mutta ei usko vaasalaisten lääkäreiden kirjoittavan huumaavia lääkkeitä ansaitsemismielessä. ”Lääkäreillä on työtä muutenkin” Sitten farmaseutti yllättää. ”No, ainahan on mahdollista, että jotkut lääkärit kirjoittavat voimakkaita lääkkeitä, koska ajattelevat että parempi pitää tietyt tyypit tokkurassa kuin antaa heidän tehdä pahojaan” Mielipide on tyrmäävä!

Huumaavat lääkkeet
Aiheesta on netissä runsaasti tutkittua tietoa sekä käyttäjien kokemuksia ja mielipiteitä. Voit googlettaa niitä esim. sanoilla: buprenorfiini, xanor 2mg, subutex, subu, alpratsolaamia, bentsodiatsepiinit, flunitratsepaami, diatsepaami, klobatsaami, klonatsepaami, klooridiatsepoksidi, dikaliumkloratsepaatti


Voit lähettää aiheesta myös anonyymiviestin, joka kadottaa lähettäjätiedot 100 prosentin varmuudella. Kirjoita osoitekenttään osoiteeksi: wanha@vaasalainen.com ja lähettäjän paikalle vaikka: anonyymi@anonyymi.com
Anonyymisti


Alpratsolaami
Käyttäjän huumelinkit
Päihdelinkki
Tutkittua tietoa
Lääketietokeskus
Paniikkihäiriö
Ota kantaa ja anna palaa! Klikkaa alapuolella olevaa comments linkkiä ja jätä mielipiteesi kommenttialueelle.Kerromitä mieltä Sinä olet vakuutuslaitosten ja pankkien toiminnasta katutasossa. Voit lähettää jutun myös kaverillesi klikkaamalla kirjekuoren kuvaketta.

13Kommenttisi:

At 7:09 ap., Anonymous Anonyymi said...

Taitaa olla kysymys yhden miehen omasta hommasta. Vaikea kuvitella, että jotku lääkärit ottais tollasta riskiä.
Jos muuten menee huonosti on helppo syyttää muita.

 
At 12:29 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kyllä näitä "karppisia" taitaa löytyä myös Vaasasta.

 
At 3:03 ip., Anonymous Anonyymi said...

Huumelääkäri on sellainen, jonka vastaanotolla sekä potilas, että lääkäri tietävät tekevänsä rikoksen, vaikka sitäö ei ääneen sanottaisi.
(Ei tainnut jäädä edellisellä kerralla)

 
At 4:40 ip., Anonymous Anonyymi said...

Jos on olemassa jotain huumelääkäreitä niin mun mielestä se on pelottavaa!!! Ja lääkäri tekee paljon isomman rikoksen kuin potilas joka jo saattaa olla aineiden vaikutuksenalaisena eikä oikein tiedä mitä tekee.

 
At 5:17 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mä kopioin tän Osmo Soininvaaran puheesta Hesan kaupunginvaltuustossa. Toi kyllä tukee sitä ajatusta, että jotku lääkärit tekee yhteiskuntatyötä määräämälle hemmoille subua.

"Riippumatta siitä, onko korvaushoito huumepotilaan itsensä kannalta hyvä vai huono ratkaisu, koko yhteiskunnan kannalta se on hyvä ratkaisu. Tämän takia esimerkiksi Barcelonassa aloitettiin voimakas metadoni-ohjelma. Barcelonan keskustaan eivät turistit enää uskaltaneet mennä, koska siellä oli niin paljon huumerahoja kalastavia ihmisiä, jotka ryöstivät turisteja. Barcelona rauhoittui, kun voimakas metadoni-ohjelma aloitettiin. Tässä oli siis ainoastaan yhteiskunnan etu, ikään kuin päästä eroon rikollisuutta, rauhattomuutta ja turvattomuutta aiheuttavasta asiasta. Olen nähnyt sellaisenkin laskelman, että yksi heroiiniriippuvainen maksaa yhteiskunnalle 1,5 milj. euroa, siis 9 milj. mk vuodessa, lähinnä sen aiheuttaman rikollisuuden takia. Ei hän tietenkään huumerahoihin tarvitse 9 milj. mk:aa. Jos hän ansaitsee varastamalla, niin siinä hyötysuhde on huono. Sen takia uhreille aiheuttamat kustannukset ovat huomattavasti suurempia kuin se, mitä huumekauppias sitten rahoja tästä saa."

Teme

 
At 6:12 ip., Anonymous Anonyymi said...

Sen verran mömmöä h. hemmojen kaaliin yhteiskunnan varoilla, että jättävät kunnon ihmiset rauhaan

pena

 
At 3:06 ip., Anonymous Anonyymi said...

Meidän yhteiskunta on perseestä eikä todellakaan toimi jos lääkärit ajattelevat näin "parempi pitää tietyt tyypit tokkurassa kuin antaa heidän tehdä pahojaan". Älyttömintä mitä oon kuullut!!! Silloinhan pahoja tehdään ku ollaan tokkurassa eikä ymmärretä seurauksia. Vai onko joku kuullut rikollisesta joka ei käytä huumaavia ainaita?

 
At 6:04 ip., Anonymous Anonyymi said...

Päihdelinkissä on hyvä juttu subuista ja korvaavista hoidoista ja riskeistä:

http://www.paihdelinkki.fi/sauna.htm

 
At 12:19 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tähän ongelmaan liittyy myös huumeruiskujen vainto-ongelma. Tällaisia pisteitä on ehdottomasti saatava Vaasaan riittävästi ja pian.

Asioista jotain tietävä

 
At 1:16 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hoh-hoijakkaa...

Ensinnäkin, Xanor on tavallinen PKV-lääke eli kolmiolääke jonka indikaatioita on ahdistus, paniikkihäiriö. Se on mukana Pharmaca Fennican laajalla huumelistalla jolla on myös esim Diapam, tavallinen nukahtamislääke Tenox, särkylääke Norflex etc, muutamia mainitakseni.
Xanor ei ole mikään varsinainen huumausaine, tosin kaikkia bentsoja ja monia vahvoja kipulääkkeitä (jollainen Xanor ei tietenkään ole) voi aina käyttää väärin eli huumausaineena, jonka kaltasena käyttönä pidetään lääkkeen huomattavaa yliannostusta, tai suonensisäistä käyttöä.

Xanorin vaikuttava aine EI todellakaan ole buprenorfiini vaan alpratsolaami.
Buprenorfiini (Subutex, Temgesic) on lääkeaine jota käytetään opiaattivierotuksessa ja sitä EI voi määrätä reseptillä eikä sitä voi ostaa apteekista, sitä annostellaan ainoastaan huumevierotusklinikoilla. Eikä sillä ole mitään tekemistä Xanorin kanssa.

Bentsoihin kehittyy helposti riippuvuus, se on totta. Se on sitte eri asia kumpi on pahempi, olla riippuvainen tarvitsemastaan lääkkeestä joka on hyvä vai olla "riippumaton" ja hoitaa ahdistustaan tai masennustaan esim alkoholilla, katuhuumeilla tai usein liian tunnottomiks tekevillä "uuden polven" masennuslääkkeillä. Jokainen valitsee oman tiensä.
Mä näkisin et moni lääkäri joka kirjottaa Xanoria yksinkertasesti vaan ottaa potilaan ahdistuksen ja kertomukset vaikeista paniikkikohtauksista tosissaan ja määrää spesifisen lääkkeen, se on niin yksinkertasta.

Xanorista pääsee kyllä eroonkin, mut vierotuksen tulee tapahtua hitaasti, siihen menee noin vuosi, pari.

 
At 5:00 ap., Blogger ninest123 said...

louis vuitton outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, air jordan pas cher, prada outlet, chanel handbags, longchamp pas cher, longchamp, polo ralph lauren outlet, louboutin, gucci outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, longchamp outlet, nike air max, louboutin shoes, ugg boots, nike roshe run, louboutin pas cher, tory burch outlet, burberry, ralph lauren pas cher, michael kors, nike free, air max, nike outlet, cheap oakley sunglasses, louboutin outlet, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, ray ban sunglasses, kate spade outlet, jordan shoes, tiffany jewelry, oakley sunglasses, nike free, replica watches, ugg boots, nike air max, prada handbags, sac longchamp, uggs on sale, replica watches, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, longchamp outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tiffany and co

 
At 5:03 ap., Blogger ninest123 said...

north face, michael kors, hogan, replica handbags, true religion jeans, tn pas cher, coach outlet, michael kors outlet, michael kors outlet, abercrombie and fitch, michael kors, nike air max, true religion jeans, nike free run uk, air force, coach outlet, hollister, burberry, true religion outlet, ugg boots, vans pas cher, nike air max, kate spade handbags, sac guess, north face, oakley pas cher, ralph lauren uk, true religion jeans, lacoste pas cher, michael kors outlet, ray ban pas cher, nike blazer, nike roshe, michael kors outlet, new balance pas cher, timberland, michael kors, hermes, ray ban uk, ugg boots, hollister pas cher, michael kors outlet, nike air max, michael kors, vanessa bruno, converse pas cher, burberry outlet online, coach purses, lululemon, mulberry

 
At 5:05 ap., Blogger ninest123 said...

soccer shoes, vans shoes, louboutin, vans, herve leger, instyler, asics running shoes, hollister, ghd, lululemon, converse, birkin bag, nike roshe, hollister, mac cosmetics, north face outlet, new balance, ray ban, mcm handbags, hollister, nike huarache, insanity workout, celine handbags, nfl jerseys, nike air max, timberland boots, nike air max, chi flat iron, ralph lauren, babyliss, abercrombie and fitch, lancel, jimmy choo shoes, gucci, longchamp, nike trainers, soccer jerseys, converse outlet, oakley, beats by dre, mont blanc, baseball bats, iphone cases, wedding dresses, reebok shoes, p90x workout, bottega veneta, valentino shoes, ferragamo shoes, north face outlet

 

Lähetä kommentti

<< Home