Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


perjantaina, huhtikuuta 08, 2005

Marika ja Jennifer

Fingerroos hävisi jo startissa

Jennifer Rigley on maailman tunnetuin ”camgirl”. Vaasalainen Marika Fingerroos aikoo asentaa webbikameran makuuhuoneeseensa. Marika on valitettavan myöhässä. Maailman tunnetuin camgirl on edelleen Jennifer Rigley, joka lähes ensimmäisenä tyttönä asensi julkista kuvaa lähettävän kameran makuuhuoneeseensa vuonna 1996.

Now the dotcom boom is finally dead...
Jonathan, New York

Millainen typy?
24-vuotis Jari virnistää ja puistaa päätään kuullessaan nimen Marika Fingerroos. Jari ei itse tunne Marikaa, mutta osaa kertoa kaveristaan.

-Marika tunki kapakassa kaverini päälle ja yritti iskeä kaikin tavoin. Kaverin oli pakko käyttää voimasanoja ennen kuin typy tajusi lähteä vetämään. Tämä on toistunut monen muunkin kundin kohdalla. Marika on kovin päällekäypä ja etenee oman suunnitelmansa mukaan kuin juna muista piittaamatta.

Marika ja webbikamera
Viimeisin uutinen kohukaunottaresta kertoo, että hän aikoo asentaa nettikameran Vaasassa sijaitsevan asuntonsa makuuhuoneeseen. Kamera lähettää onlinestreamina kuvaa kaikille kiinnostuneille. Idean kamerasta Marika sai Ilta-Sanomien (6.4) mukaan maailmalla erittäin suositusta Big Brother tv-sarjasta, missä piilokameroiden avulla seurataan talossa asuvien elämää.

Valitettavasti Marika on kovasti jälkijunassa tässäkin asiassa. Yksityisasunnossa asuvien elämää seuraava webbikamera on jo lähes 10-vuotta vanha juttu. Virtuaalimaailman tunnetuin camgirl oli, ja on yhä, Jennifer Rigley. Jennifer aloitti julkisen elämänsä asennuttamalla kotitoimistoonsa, olohuoneeseensa ja makuuhuoneeseensa kameran vuonna 1996. Jennistä tuli hetkellä maailmanjulkkis vaikka ei blondi olekaan.

Jennin JenniCam-sivustoa seurattiin vuorokauden jokaisena sekuntina ja nettiin ilmestyi kymmenittäin sivuja, jotka sisältivät kuvakaappauksia Jennin elämästä ja muita fanisivuja. Jennin-ilmiöstä kirjoitettiin esseita ja uutisia. Ilmiö oli syntynyt. Jennin esimerkin innoittamana nettiin alkoi tulla muitakin camgirlsejä eli kameratyttöjä, jotka paljastivat enemmän kuin Jenni, mutta eivät päässeet lähellekään Jenni Rigleyn suosiosta.

Miksi sitten Jennistä tuli maailmankuulu. Happamin netistä löytämäni kommentti sanoo asian näin:

”A lot of people think that Jennicam was the first webcam on the net. She was online pretty early, but certainly not the first. The only reason she became so popular is that she pissed in the nude on the cam. What a joke.”

Julkinen Jenni
Jenni aloitti julkisen elämänsä vuonna 1996 noin 20. vuotiaana. Jennin kamerat herättivät suunnattomasti huomiota. Parhaimmillaan JenniCam kotisivulla kävi 100 miljoonaa tirikistelijää viikossa. Jenni sulki kameransa 3/12/03. Yahoo Newsin mukaan todellinen syy oli siinä, että Pay Pal-yhtiö sulki kameran, koska "the frontal nudity on her Web site violates the company's acceptable use policy".

There was a young lady called Jenny
Who displayed all her charms which were many
But PayPal declined
To show her behind
And she ended up without a penny

Tapaus oli niin suuri uutinen, että jopa BBC julkaisi asiasta pitkän artikkelin. Artikkelissa todettiin lohduttomasti, että yksi tärkeä aikakausi on lopullisesti saatettu hautaan. Googlella tehty haku sanoilla Jennifer Rigley tuo 37 200 osumaa kun taas haku sanoilla Marika Finggerroos tuo 221 osumaa. Se ei ole paljon.

Julkinen Marika
Fingerroosin ura perustuu julkishakuisuuteen ja ns. suuren yleisön sensaationnälkään sekä tietysti roskalehdistön myyntijippoihin. Tällainen julkisuus on yleensä lyhytaikainen. Aivan ilmeisesti näin on käymässä myös Marikan kohdalla. Hiipuva julkisuus edellyttää entistäkin ”kovempia” jippoja. Jos webbikamera makuuhuoneessa ei riitä näkyvyyden takaamiseen, niin ainahan kameran voi asentaa saunaan tai wc-pöntön pohjalle.

Marikan kotisivua tutkimalla selviää nopeasti kuka luuraa kaapista. Kysymys on kyynisestä rahastuksesta. Marika Fingerroosista tuli valtakunnanjulkkis kerrottuaan toimittajille, että oli Vesa Keskisen ”salarakas”. Salarakas on synonyymi vanhankansan käyttämille sanoille hutsu ja vastaavat. Voit itse vakuuttua Marikan taustatiimistä klikkaamalla Marikan ns.kotisivun linkkejä. Ne johtavat ns. sylttytehtaalle.

Marikan kotisivu
http://www.marikafingerroos.fi/

Googleta lisää sanoilla ”Marika Fingerroos”

Todellisuus on taruakin ihmeellisempää. Lue silminnäkijäkuvaus Seiska-lehden 13-vuotissynttäreiltä. Ei edes Benny Hill olisi pystynyt keksimään mitään tällaista.
Seiskan synttärit

Hennuli on sitä mieltä, että Suomen kansalla on oikeus nähdä se sama minkä hän on jo näyttänyt salarakastouhuiluissa Vesalle.
Hemuli Marikasta

Miksi Marika haluaa julkisuuteen?
Marikan tulot

Googleta lisää sanoilla Jennifer Rigley ja jennicam

Jennifer Rigley
Jennifer

BBC Jennistä
Aikakauden loppu
Ota kantaa ja anna palaa! Klikkaa alapuolella olevaa comments linkkiä ja jätä mielipiteesi kommenttialueelle.Kerromitä mieltä Sinä olet webbikameran käytöstä makuuhuoneessa. Voit lähettää jutun myös kaverillesi klikkaamalla kirjekuoren kuvaketta.

16Kommenttisi:

At 12:08 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hävettää palosaarelaisena myöntää että marika asuu palosaarella. Marikalla ei kyllä mene hissi ylös asti. Kunnon änkyräämmä, hyi saatana......

 
At 9:44 ap., Anonymous Anonyymi said...

Marikan ongelma on siinä, että hänen asemansa julkisuudessa perustuu pelkästään boltseihinja peffaaan, ei älyyn ja sisältöön.

Tälle pohjalle ei voi millään rakentaa kestävää kansansuosiota.

 
At 10:17 ap., Anonymous Anonyymi said...

Marika on laajentanut huomattavasti suomalaista naiskuvaa. Siitä hänelle kiitos.

 
At 4:21 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tuo heittosi suomalaisesta naisesta oliironiaa, Olihan?
Marika Fingerroos, Vesa Keskinen, Martina Aitolehti, Susanna Penttilä, Matti Nykänen, Petteri Ahomaa ja Jasmin Mäntylä nyt esimerkiksi, ovat täysin turhia julkkiksia.

 
At 9:01 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kyllähän kaikki julkikkset ovat turhia. Seiska, OHO ym roskalehdet elättää näitä. Kun rahat on ryypätty, vedetty nenään tai vaan normaalisti loppu niin soitetaan toimittajalle ja myydän aivan älytön juttu. Hannele Lauri tämän homman osaa mutta taitaa meidän Marika olla jo homman uusi osaaja. Ei voi aviomiehelläkään paljoa päässä liikkua. Vastustan väkivaltaa ja varsinkin naisiin kohdistuvaa mutta Jani kiltti, laita läskit tummumaan.

 
At 2:14 ip., Anonymous Anonyymi said...

Luulen että aika on jo tehnyt tehtävänsä Marikan kohdalla.

 
At 6:15 ip., Anonymous Anonyymi said...

En edes usko, että Marika todella laittaa webbikameran makuuhuoneeseensa.
Se oli vain heitto, millä Marika sai taas kerran julkisuutta iltapäivälehdessä ja foomumeilla ja myös täällä!!!!!!!

 
At 10:19 ap., Anonymous Anonyymi said...

Oltiin Marikasta mitä mieltä tahansa, niin mukavan näköset boltsit sillä ainakin on.

 
At 2:45 ip., Blogger Vaasalainen said...

17,56 prosenttiä tähän sivustoon kohdistuneista hauista on eilen 13.4 ja tänään tullut sanoista marika fingerroos +webbikamera. Nyt voin kertoa, että Marikan kohuttu kamera avautuu Seiskan sivuilla viikonvaihteessa.

Tässä lainaus lehdestä:

"Marika Fingerroosin web-kamera avautuu viikonloppuna Netti-Seiskassa! Sitten kuka tahansa voi tirkistellä Marikan yksityiselämää omalta tietokoneeltaan
käsin!

– Voin kertoa, että aion olla todella rohkea enkä halua salata webbikameralta yhtään mitään, Marika kertoo."

http://www.seiska.fi/marikam/

Seuraavan kerran tällä sivustolla palaaan aiheeseen kun kamera suljetaan tai jotain muuta uutiseksi katasottavaqa tapahtuu.

Vaasalainen

 
At 5:38 ip., Anonymous Anonyymi said...

Elääkö Marika julkisuudesta vai maksaako joku hänaelle palkkaa jostakin. Jos maksaa, niin mistä?

Tuleeko Marika saamaan jokaisesta "hitistä" korvauksen kun joku kirjautuu hänen kamerasivulleen. Vaikea usko, että joku olisi niin exibitionisti, että tekisi tätä rakkaudesta tirkistelijöitä kohtaan.

Jännittävää nähdä liittääkö Seiska Marikan sivujje jonkun koukun, minkä avulla ryhtyy keräämään ip-osoitteita ja oikeita osoitteita.

 
At 9:40 ap., Anonymous Anonyymi said...

Olet oikeassa. Digitodayn mukaan asia on just noin. Kysymyksessä ei siis ole Marikan webbikamera, vaan Seiskalehden kamera, jolla lehti yrittää saada kävijöitä, jopa kymmeniötuhansia viikossa sivuileeen.

On kai selvää että Marikalle maksetaan hiteistä. Kamera on jutun mukaan liikuteltava, joten luvassa saattaa olla lähikuvia.

Melkoisen härskiä touhua. Voisko siitä tehdä rikosilmoituksen ja vedota johonkin sukupuolikuria halveksivaan juttuun tai muuta, ihan piruuttaan?

 
At 10:45 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mitas turhaa on julkkiksessa, joka tallekin sivustolle tuo viidesosan kavijoista?

 
At 5:00 ap., Blogger ninest123 said...

louis vuitton outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, air jordan pas cher, prada outlet, chanel handbags, longchamp pas cher, longchamp, polo ralph lauren outlet, louboutin, gucci outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, longchamp outlet, nike air max, louboutin shoes, ugg boots, nike roshe run, louboutin pas cher, tory burch outlet, burberry, ralph lauren pas cher, michael kors, nike free, air max, nike outlet, cheap oakley sunglasses, louboutin outlet, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, ray ban sunglasses, kate spade outlet, jordan shoes, tiffany jewelry, oakley sunglasses, nike free, replica watches, ugg boots, nike air max, prada handbags, sac longchamp, uggs on sale, replica watches, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, longchamp outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tiffany and co

 
At 5:03 ap., Blogger ninest123 said...

north face, michael kors, hogan, replica handbags, true religion jeans, tn pas cher, coach outlet, michael kors outlet, michael kors outlet, abercrombie and fitch, michael kors, nike air max, true religion jeans, nike free run uk, air force, coach outlet, hollister, burberry, true religion outlet, ugg boots, vans pas cher, nike air max, kate spade handbags, sac guess, north face, oakley pas cher, ralph lauren uk, true religion jeans, lacoste pas cher, michael kors outlet, ray ban pas cher, nike blazer, nike roshe, michael kors outlet, new balance pas cher, timberland, michael kors, hermes, ray ban uk, ugg boots, hollister pas cher, michael kors outlet, nike air max, michael kors, vanessa bruno, converse pas cher, burberry outlet online, coach purses, lululemon, mulberry

 
At 5:06 ap., Blogger ninest123 said...

soccer shoes, vans shoes, louboutin, vans, herve leger, instyler, asics running shoes, hollister, ghd, lululemon, converse, birkin bag, nike roshe, hollister, mac cosmetics, north face outlet, new balance, ray ban, mcm handbags, hollister, nike huarache, insanity workout, celine handbags, nfl jerseys, nike air max, timberland boots, nike air max, chi flat iron, ralph lauren, babyliss, abercrombie and fitch, lancel, jimmy choo shoes, gucci, longchamp, nike trainers, soccer jerseys, converse outlet, oakley, beats by dre, mont blanc, baseball bats, iphone cases, wedding dresses, reebok shoes, p90x workout, bottega veneta, valentino shoes, ferragamo shoes, north face outlet

 
At 5:08 ap., Blogger ninest123 said...

pandora charms, ugg,uggs,uggs canada, canada goose, supra shoes, karen millen, thomas sabo, juicy couture outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, moncler, louis vuitton, sac louis vuitton pas cher, swarovski crystal, wedding dresses, louis vuitton, swarovski, moncler, replica watches, canada goose, coach outlet, canada goose outlet, bottes ugg, moncler outlet, toms shoes, moncler, ugg pas cher, louis vuitton, pandora jewelry, moncler, moncler, moncler, canada goose outlet, montre pas cher, juicy couture outlet, pandora jewelry, marc jacobs, pandora charms, ugg boots uk, canada goose uk, canada goose, doudoune canada goose, links of london, moncler, hollister, canada goose, louis vuitton

 

Lähetä kommentti

<< Home