Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!



Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


torstaina, huhtikuuta 28, 2005

Hauki nousee

Hauen kutu hieman myöhässä tavallisesta

Hauen nousu Öjeniin on ehkä hiukan myöhässä, mutta arviot liikkuvat vappupäivän ja 7-8 toukokuuta paikkeilla. Kannattaa olla tarkkana ja kertoa havainnoista myös muille, sillä hauen kutu kestää vain puolitoista viikkoa. Asiasta voi kertoa myös tämän sivun ylläpidolle kommenttiosuudessa, niin kerron sitten eteenpäin.

“Olin muuten tiistaina Ympäristöseuran järjestämällä kuturetkellä Molpessa. Olipa huikeaa nähtävää! Tuhansia kaloja nousee aivan silmien edessä!

Hyvä juttu - suosittelen menoa - paras mennä auringon laskiessa ja ottaa lämpimät vaatteet, kahvitermos ja kärsivällisyyttä. Kyllä ne sieltä tulee! Juuri nyt on paras aika - ehkä viikko vielä eteenpäin -lämpötiloista riippuen.”

Kommentti aikaisemman jutun yhteydessä!
Lue aikaisempi juttu
http://vaasalaisia.blogspot.com/2005/04/hauen-kutu.html
Öjen
http://netti.nic.fi/~tapioo/ojenkuvat.html

3Kommenttisi:

At 9:42 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hieno homma että on joku sivu, missä voi ilmoitella asioista.
Meillä ainakin lapset ovat kiinnostuneita kudusta. Täytyy panna seurantaan.

 
At 11:03 ap., Anonymous Anonyymi said...

Taitaa olla kutu ohi tältä keväältä. Vilkas kutunousupaikka on PUTUSILTA! Siinä menee hurjasti kalaa kohti Pukinjärveä. ahvienta ja haukea ainakin näin itse. MUTTA: siinä harrastetaan laitonta kalastusta keskellä päivääkin! Pojankoltiaiset saalistivat mätiahvenia käsin kunnes poliisi tuli pysäyttämään poikien toimet.
Eräs havainnnoija oli nähnyt AIKUISIA edellisenä iltana pyydystämässä kaloja HAAVEILLA! Miksei kaupunki ole pannut kalastuskieltomerkkejä? Kaikki eivät taida tietää että kutunuosusa oelvat kalat ovat tauhoitettuja. Kalathan loppuvat jos kutu estetään - sen pitäisi yksinkertaisemmankin tajuta.

 
At 5:06 ap., Blogger Unknown said...

soccer shoes, vans shoes, louboutin, vans, herve leger, instyler, asics running shoes, hollister, ghd, lululemon, converse, birkin bag, nike roshe, hollister, mac cosmetics, north face outlet, new balance, ray ban, mcm handbags, hollister, nike huarache, insanity workout, celine handbags, nfl jerseys, nike air max, timberland boots, nike air max, chi flat iron, ralph lauren, babyliss, abercrombie and fitch, lancel, jimmy choo shoes, gucci, longchamp, nike trainers, soccer jerseys, converse outlet, oakley, beats by dre, mont blanc, baseball bats, iphone cases, wedding dresses, reebok shoes, p90x workout, bottega veneta, valentino shoes, ferragamo shoes, north face outlet

 

Lähetä kommentti

<< Home