Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


torstaina, helmikuuta 24, 2005

Suomen Rehu

Työpaikat vähenevät taas Vaasassa

Tuotannon tehostamiseksi yhtiö aloittaa YT-neuvottelut Vaasan tehtaan sulkemisesta ja tuotannon siirtämisestä konsernin muihin tuotantolaitoksiin. Suomen Rehun konsernirakenne mahdollistaa tuotannon siirtämisen Vaasasta muille tuotantolaitoksille toimituskykyä heikentämättä. Toteutuessaan tehtaan sulkeminen tapahtuisi vaiheittain kesään 2006 mennessä.

Neuvottelut koskevat 34 henkilöä Vaasan tehtaan tuotannossa ja turkisliiketoiminnassa. Järjestelyjen toteutuessa uusia työpaikkoja arvioidaan syntyvän konsernin muille tehdaspaikkakunnille 8-12.

Tehtaan sulkemisella tavoitellaan noin 3 miljoonan euron vuotuisia kustannussäästöjä. Tehtaan sulkeminen vaikuttaa negatiivisesti Suomen Rehun vuoden 2005 tulokseen. Kustannussäästöjen arvioidaan toteutuvan vuodesta 2006 alkaen.

Lue myös kohta: Visio, missio ja arvot

http://www.suomenrehu.com/page.asp?_item_id=289

3Kommenttisi:

At 2:47 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ikävä juttu työntekijöille. Rehun alue pitää heti ottaa asuntorakentamisen käyttöön. Tehdas sijaitsee "keskellä kaupunkia" ja tontti tuo Vaasalle sen kaipaamaa rakennusalaa erinomaiselta paikalta.
"Eteenpäin elävän mieli"

 
At 7:46 ip., Anonymous Anonyymi said...

Alue on kyllä niin keskeinen, että nyt olisi hyvä paikka suunnitella sinne jotain täysin puhtaalta pöydältä samalla kun Klemettilän eteläosaa kehitetään.

 
At 2:24 ap., Anonymous Anonyymi said...

joo,suunnitellaan,opisto,rehucenter,lasipalatsi,panaanihotelli,tori,parkkipaikat ja sen alle vielä maan alaiset parkkipaikat,pitsamesta,ym,juuri niikuin varastokadulle on suunniteltu,pulut saisi nyt halvalla sinne torille kun mylly lopettaa ,tai pidetään tiloja ja tonttia "muutama vuosi rakentajille varattuna tyhjillään".jos pien yrittäjä ns tuleva työllistäjä tarvitsee esim.toimitiloja (KOHTUU HINTAISIA),talutetaan moinen hullu runsoriin esimerkiksi ja osoitetaan hehtaarin rapapeltoa "TOHON TEET 800 NELIÖN HALLIN".alkaa tuntua siltä että koko vaasa on pian yksi iso lasipalatsi missä on niin sika hinnat ettei niissä bisnestä tee kuin pörssiyhtiöt.kaikki voimavarat vaan moiseen hölynpöly suunnitteluun vaan,äkkiähän se unohtuu että taas täältä lähti muutama työpaikka,ruvetaan kaikki opiskelemaan jotain hienoa hienoissa tiloissa.nimimerkki koska kupla puhkeaa.

 

Lähetä kommentti

<< Home