Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


tiistaina, helmikuuta 22, 2005

Free Record Shop

Toiminta loppuu Vaasassa 1.4


Kurja homma jos juttu pitää paikansa. Tämän jälkeen ainoa vaihtoehtoinen levynostopaikka on Juha Poutun Jukebox Rewell Centerin II kerroksessa. Post: ti. klo. 20.50 Friikki

Free Record Shop lopettaa Vaasassa 1.4 ja viimeinenkin torikoppi tyhjenee. Kiva avata tyhjä tori kesällä. Anonymys Ti. klo. 19.05


e-mailia lähetelleet ovat oikeassa. Free Record Shopin toiminta keskustassa lakkaa 1.4. En usko, että kovin moni jää levykauppaa suremaaan. Työntekijöille lakkauttaminen on tietysti kurja juttu.

Paljon ikävämpi asia musiikinystävälle on Anttilan levymyynnin muuttuminen hittipainotteiseksi. Vielä viimevuoden puolella Anttilan halpiskori oli levyfiikin taivas. Nyt koko myymälä on muuttunut hittihelvetiksi.

Ns. hyvin asioista perillä oleva taho, kertoi palstanpitäjälle, että levymyynnin lasku valtakunnallisesti, kotipoltto ja vertaisverkot ovat aiheuttaneet sen, että vanhan tyylinen levykauppa ei ennä kannata.

-Nyt myydään hittejä 4-8 viikkoa. Sen jälkeen ne slumpataan isolla alennnuksella ja uutta putkeeen. Näin se menee, sanoi asiantuntijataho.

Levyfriikin ainoaksi lohdutukseksi jää Juha Poutun Jukeboxi Rewellissä. Tässä olisi Juhalla mahdollisesti paikka laajentaa repertoaaria, vaikka tämänpoäivän havainnon mukaaan Juhakin haluaa päästä liikkumatomasta kamasta eroon.

Paikallisia markettetja ei voi pitää levyn myynnin kannalta merkittävinä. Ne myyvät bulkkitavaraa. Kaupungissa on myös kaksi antikvariteettia, jotka voisivat korvata menetykset, mutta toiselta puuttuvat asiakkaat ja toiselta tila ja asiantuntemus, joten musiikkifriikin on etsittävä levynsä netista tai pyydettävä Pouttua tilaamaan.

3Kommenttisi:

At 7:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mlla on idis. Rabbe voi perustaa tiloihin pizzerian uudella konseptilla. PIzzan päälle lenkkimakkaraamakkaraa. Uuden konseptin voi levittää koko maahna ja ketjun nimeksi Ziekura Pisseria

 
At 4:47 ip., Anonymous Anonyymi said...

Vaasa on sen kokoinenkaupunki, että täällä olisi varmasti tilaa vielä yhdelle kohtuuhinnoilla myyvälle kaupalle, joka myy muutakin kuin hittejä. Tai sitten hyvä nettikauppa. Valitettavasti Poutun nettisivut ovat pahasti kesken ja antavaqt yrityksestä turhan huonon kuvan.

 
At 2:11 ip., Anonymous Anonyymi said...

Onhan hei Kråklund Shop kans joka myy levyjä.

 

Lähetä kommentti

<< Home