Kirjoita Googlen hakukenttään ensi kerralla sana vaasalaisia ja klikkaa!



Keskustelu käynnissä!
Keskustelu Sportista kuumentaa!


sunnuntaina, maaliskuuta 20, 2005

Asuntomessu domain

Vaasan asuntomessut domainnimet yksityiselle

Vielä muutama vuosi sitten netissä oli runsaasti juttuja siitä, kuinka yksityiset olivat rekisteröineet itselleen tunnettujen yritysten domainnimiä ja rahastaneet niillä suuriakin summia. Ajatus tuli väistämättä mieleeni kun sain vihjeen, että domainnimet www.vaasansuntomessut.fi ja vaasanasuntomessut, com ja net ovat yksityistä omaisuutta. Olisiko tässä rahastamisen paikka Vaasan kaupungilta?

Domainnimet omistaa Sundomissa toimiva web-yrittäjä Teppo Kangas. Kangas omistaa Waasa Zone nimisen yrityksen, jonka toimialaan kuuluu mm. web-sivujen rakentelu.

Ei rahastukselle
-En ole ajatellut myydä domaineja. Tarkoitus on tehdä mahdollisimman kattava palvelu, jossa olisi tyyliin "jokaiselle jotakin". Ideoitakin on jo
kertynyt monta sivullista. Se kuinka projektia lähdetään toteuttamaan muotoutuu lähiaikoina. Toivottavasti saan projektiin mahdollisimman paljon yhteistyökumppaneita myös kaupungin osalta. Olenkin jonkin verran ollut sinnepäin yhteydessä, sanoo Kangas

Kankaan mukaan tavoitteena on, että sivusto käynnistetään mahdollisimman pian ja tietoa ja infoa messuista päästäisiin jakamaan jo huhtikuun aikana. Kangas toistaa painokkaasti, että mistään rahastuksesta ei ole kysymys.

-Minulla ei ole mitään tarvetta tai tarkoitusta kilpailla kaupungin kanssa palvelusta, päinvastoin.

Sinänsä mielenkiintoinen juttu ettei Vaasan kaupunki heti hoksannut varata itselleen vaasanasuntomessut domainnimeä.. Minulle ajatus varata domainnimi itselleni syntui hetken mielijohteesta. En edes tiennyt domainin olevan vapaa. Näköjään minullakin on joskus tuuria.

Tuuria tai ei
Jos Vaasan kaupunki haluaa itselleen domainnimen vaasanasuntmeassut.fi, niin kuin kuvittelen, joutuu kaupunki harkitsemaan ostotarjousta tai yhteistyötarjousta. Waasa Zonen sivuja selaillessa vakuuttuu, että yrityksellä on riittävästi osaamista asuntomessuaiheisen portaalin rakentamiseen ja ylläpitoon. Kysymys on enää ideoista ja yhteistyökumppaneista. Toivotta asti asiasta ei synny erimielisyyttä Kankaan ja kaupungin välille.

Teppo Kangas on siitä täysin oikeassa että sivut on avattava jo huhtikuussa vaikka asuntomessut järjestetään vasta kesällä 2008. Oikein rakennettuna asuntomessusivut voisivat olla ensimmäinen reaalinen- ja virtuaalinen asuntomessu - asuntomessujen historiassa. Aiheen ympärille on erittäin helppo kehrätä jos jonkinlaista palvelua ja toimintaa. Toivotta asti hankkeeseen mukaan lähtevät omaavat runsaasti reipashenkistä perinteiset rajat ylittävää ajattelua.

Suvilahtiseuran sivut
Arvelin aikaisemmassa jutussani, että suvilahtelaisille ei ole omaa nettisivua. Suvilahtiseueran puheenjohtja Pirjo Andrejeff oikaisee ja kertoo, että yhdistyksellä on kotisivu:

-Suvilahtiseuralla on omat kotisivut. Osoite on http://www.suvilahtiseura.net . Sitä päivitetään koko ajan. Varmaankin laitamme sinne myös asuntomessuista sitten kun tiedämme siitä enemmän. Ehkä jo tänä keväänä pääsemme kaavaan tutustumaan. Ainakin yritämme kevätkokoukseemme toukokuussa saamaan lisätietoa suunnitelmista, kirjoittaa Andrefeff.

Suvilahtiseuran kannattaisi lisätä sivuilleen elementtejä, jotka auttavat sivun löytämistä. Vaasalaisten asukasyhdistysten sivuja etsivä ei ensimmäisenä hokaa käyttää sanojaa ”suvilahtiseura”. Tieto siitä, että Suvilahdessa on asukasyhdistys, jolla on omat nettisivut ei ole kiirinyt myöskään Vaasankaupungin webbisivuista vastaavien korviin.


Ota kantaa ja anna palaa! Klikkaan alapuolella olevaa comments linkkiä ja jätä anonyymiviesti tai viesti omalla nimelläsi. Voit lähettää jutun myös kaverillesi klikkaamalla kirjekuoren kuvaketta.

5Kommenttisi:

At 9:08 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ei tosta tartte mitään riitaa tehdä. Tehkää yhdessä tosi makeet sivut asuntomessuista.

 
At 2:56 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hieno homma! Kerrankin asia tehdään niinkuin se pitääkin tehdä. Tehkää loistavat sivustot!

 
At 3:14 ip., Anonymous Anonyymi said...

Miksi siihen hommaan pitäisi sotkea kaupunki? Kaikkihan tietävät minkä näköinen on komitean suunnittelema hevonen.

 
At 4:56 ap., Blogger Unknown said...

louis vuitton outlet, christian louboutin outlet, oakley sunglasses, air jordan pas cher, prada outlet, chanel handbags, longchamp pas cher, longchamp, polo ralph lauren outlet, louboutin, gucci outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, longchamp outlet, nike air max, louboutin shoes, ugg boots, nike roshe run, louboutin pas cher, tory burch outlet, burberry, ralph lauren pas cher, michael kors, nike free, air max, nike outlet, cheap oakley sunglasses, louboutin outlet, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses, louis vuitton, ray ban sunglasses, kate spade outlet, jordan shoes, tiffany jewelry, oakley sunglasses, nike free, replica watches, ugg boots, nike air max, prada handbags, sac longchamp, uggs on sale, replica watches, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, longchamp outlet, oakley sunglasses, oakley sunglasses, tiffany and co

 
At 5:04 ap., Blogger Unknown said...

soccer shoes, vans shoes, louboutin, vans, herve leger, instyler, asics running shoes, hollister, ghd, lululemon, converse, birkin bag, nike roshe, hollister, mac cosmetics, north face outlet, new balance, ray ban, mcm handbags, hollister, nike huarache, insanity workout, celine handbags, nfl jerseys, nike air max, timberland boots, nike air max, chi flat iron, ralph lauren, babyliss, abercrombie and fitch, lancel, jimmy choo shoes, gucci, longchamp, nike trainers, soccer jerseys, converse outlet, oakley, beats by dre, mont blanc, baseball bats, iphone cases, wedding dresses, reebok shoes, p90x workout, bottega veneta, valentino shoes, ferragamo shoes, north face outlet

 

Lähetä kommentti

<< Home