lauantaina, heinäkuuta 09, 2005

Hintaseuranta

Sikakallista vai hulppean halpaa?
e-Mail: 09.07.2005 klo. 11.47

Arvoisa "vaasalainen"
Voitaisiinko tälle sivulle perustaa aihe, jonka nimenä olisi vaikkapa kansalaisen hintaseuranta. Tavalliset vaasalaiset voisivat vertailla hintoja ja kertoa mielestään liian kalliista hinnoista tai palveluista ja vaihtoehtoisista tuotteista ja palveluista.

Kävin tänään kauppatorilla ja esim. neljä pientä nahistunutta naurista maksoi 3 euroa eli 18 mummon markkaa. Tuolla hinnalla olisi pitänyt saada 5 kiloa nauriita. Litra palkoherneitä maksoi kolme euroa ja litra uusia perunoita 2,50 euroa.

Jälkimmäinen oli törkeätä. Perunat olivat suurikokoisia ja niitä mahtui litran pönikkään korkeintaan kahdeksan. Suurin osa "litrasta" oli perunoiden väliin jäänyttä ilmaa.

Perheellinen

Erinomainen idea: Vaasalainen

6 kommenttia:

  1. Anonyymi6:51 ip.

    Toi perunajuttu on tyypillistä torihuijausta. Nesteen ja jauhot tai puolukat ymmärtää mutta ei missään tapauksessa perunoita.

    Kappa perunoita vieä menettelee.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10:37 ap.

    Jonkinlainen "huijaus" nyt kuuluu aina torikauppaaan. Minua on vuosia huvittanut erään torikauppiaan tapa laittaa litran mitta kukkuroilleen marjoja, mutta juuri samalla sekunnilla kun hän kaataa marjat asiakaan astiaan, hän tekee nopean sivuliikkeen jolloin ylimääräiset marjat putoavat takaisin laariin.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi8:06 ap.

    Tämän päivän Pohjalaisessa olevan tekstiviestin mukaan Palosaarella olut (0,5 l)maksaa 4,40! Melkoisen kova hinta on myös alatorilla: 4,10. Onneksi torin toisella puolella hinta on vain 2,50 tiettyinä viikonpäivinä.

    VastaaPoista