tiistaina, kesäkuuta 28, 2005

Nojateline

Ihan ilmainen idea
Rewell-Centerin eteen Hovioikeudenpuistikolle on ilmestynyt baaritiski. Tässä ilmainen idea kaikille yrittämisestä kiinnostuneille. Ottakaa ”tiski” käyttöönne ja tuokaa torille hodarikärryt tai limsakärryt. Tästä ulkoilmabaarista voi tulla vielä hitti.

Jännä nähdä ryhtyykö kaupunki perimään vuokraa. Kuvan lähetti ”Pena”. Lähettäkää muutkin havaintojanne. vaasalaisia@webinfo.fi

10 kommenttia:

  1. Anonyymi10:42 ip.

    Mitä kaupungin sedät ja arkkitehti sanoisivat jos joku toisi baaritiskille myös jakkarat ja korjaisi ne tietysti baarin sulkeuduttua pois?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi10:51 ip.

    Kuvitelkaa, kesäaamu, olet juuri tullut tantsuravintolasta ja aurinko nousee. Suuntaat upouudelle tiskillemme, missä reippaat yrittäjät myyvät eksoottisia herkkuja kilvan nakkikärryjen kanssa...

    VastaaPoista
  3. Anonyymi10:03 ap.

    Ennenvanhaan - kun autot eivät pörränneet keskustassa - Espa oli nuorison suosituin hengailupaikka. Ehkä siitä tulee sellainen taas? Mutta mitenkä saadaan autot pois tuosta "baaritiskin" edestä? Siinähän vasta p***urallia alkaa jos kimulit siinä alkaa päivystää!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi11:25 ap.

    Minusta tuo ajatus ulkoilmabaaritiskistä (mikä sana) on hyvä. Kun oikein asiaa ajattelee niin toiminta voisi olla jopa ympärivuotista.

    Uskaltaakohan joku aloittaa? Itse tekisen sen jos olisin hieman nuorempi.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi11:36 ap.

    Jos me eläisimme jossakin muualla kuin Suomessa, niin nojalutelineiden eteen ilmestyisi yrittäjä. joka huoltaisi pientä korvausta vastaan pyörätelineisiin jätetyt pyörät sillä aikaa kun pyörän omistaja on asioillansa.
    Mutta kun emme elä....

    VastaaPoista
  6. Anonyymi3:10 ip.

    Jyväskylässä hodarikärryt ovat olleet kävelykadulla jo vuosia. Öiseen aikaan kauppa käy kuin siimaa.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi5:06 ip.

    Suomessa onkin tämä kaikkien ihannoima verottaja paperisotkuineen ja kieltoineen joka tekee "pientä korvausta vastaan" ideasta mahdottoman.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi6:41 ip.

    Myös Hesassa Aleksilla on hodarikärryt ja ostajia riittää.

    VastaaPoista